La nostra empresa Joieria Mominó és un comerç amb més de 75 anys d'antiguitat, som un comerç molt arrelat a la nostra localitat Sant Vicenç de Castellet, a 10 km. de Manresa(capital del Bages).

Tot va començar amb el meu avi que reparava màquines de cosir i reparava el rellotge del campanar de l'església. A poc a poc es va anar introduint el meu pare començant amb alguns rellotges i aprenent l'ofici. Llàstima que la desgràcia ens va sacsejar al poc temps morint el meu pare i deixant una vídua amb dos fills petits i sense cap coneixement del negoci, però no varem tirar la tovallola. Gràcies a gent externa que ens van orientar i van ajudar als quals sempre els estarem agraïts, seguim endavant, fins a l'any 2000 que vam poder comprar un immoble i traslladar-nos a un altre carrer comercial del poble.

Sempre hem intentat adaptar-nos als temps i lluitar amb les armes que tenim, "l'honradesa". Actualment disposem de diferents marques de rellotgeriajoieria d'or i plata; així com objectes de regal, també disposem d'un taller tant de reparació com de fabricació.